pondělí 15. února 2016

Černé rukavice na dotykovou obrazovku

Zimu nemám moc v oblibě, ruce zebou a když vyndám mobil, tak ho radši hned zas dám do kabelky. Rukavice řešením nejsou, protože na displej nereagují, naštěstí ne všechny, proto bych vám dnes ráda ukázala rukavice s úpravou speciálně pro dotykové obrazovky.



Dnešní telefony, tablety, mp3 přehrávače a další výrobky se vyrábějí s kapacitním displejem jenž reaguje na principu vodivosti, což znamená, že je nutný dotyk prstu. Zakryjeme-li tedy prst rukavicí, přeruší se vodivost a displej na povely nereaguje.



























Rukavice jsou černé se světle šedými konci - jedná se o speciální úpravu na palci, ukazováčku a prostředníčku. Díky této speciální úpravě je možné ovládat dotykové displeje mobilů či tabletů aniž by mrzly ruce bez rukavic. Což se mi líbí proto, že mě to neomezuje a je to elegantnějším řešením. Vyrobené jsou z materiálu - acrylic a jsou v univerzální velikosti, materiál je pružný a snadno využijete i když máte větší ruce. Lem je jemný a neškrtí na zápěstí.



Rukavice jsou velmi příjemné, jemné a hlavně teplé. Snadno se složí do kapsy :) S mobilním telefonem a mp3 přehrávačem reagují perfektně. S rukavicemi jsem velmi spokojena a mohu je doporučit. 

Více informací naleznete zde: Černé rukavice na dotykovou obrazovku


Žádné komentáře:

Okomentovat