neděle 13. prosince 2015

Lahev s nápisem MY BOTTLE

Pitný režim se má dodržovat, ale ne vždy je to snadné. Sklenička je hned vypitá a na cestu nepraktická. Lepší myšlenkou je tedy lahev. A když už, tak nějakou hezkou :)



V nákupní galerii postovnezdarma.cz  jsem objevila krásnou lahev s nápisem – MY BOTTLE v černé barvě. Doručena opět během 3 dnů (velmi rychlé :)) 


Lahev je vyrobena z plastu a pryskyřice. Je o rozměrech – 195 x 65 mm a objemu – 500 ml. Lahev je průhledná a víčko s krytkou je v barvě černé. Uvnitř víčka je vloženo těsnění, které pomáhá víčku udržet vodu v lahvi. I přes velmi nešetrné zacházení nevytekla ani kapka.



Je velmi hezky propracovaná a zajímavá. Zavírání je pevné a voda se nevylévá. Snadno se vejde i do tašky, hodí se tedy nejen na pití doma, v práci či škole, ale i na výlety. Několikrát mi již upadla na zem a poškození žádné je opravdu pevná a odolná. Krytka na pití se snadno vyndavá pro umytí, ale při pití nevypadává a pije se tedy velmi dobře. Omezíte tedy pokapání či polití při rychlém pití.





Tuto krásnou a praktickou lahev mohu doporučit. Využívám ji v práci a jsem velmi spokojena :) Jinou lahev bych již nechtěla, pokud bych vybírala další lahev, volila bych opět tuto, protože je opravdu famózní.


Více informací naleznete zde: Lahev s nápisem MY BOTTLE - Lahev s nápisem MY BOTTLE


A proč dodržovat pitný režim?

Důsledkem nedostatku tekutin jsou bolesti hlavy, únava, nevolnost, křeče,... Všeobecně rozšířený fakt o potřebě vypít 2 litry vody je již vyvrácen. Potřeba je individuální a záleží na hmotnosti, psychické a fyzické zátěži,.... Udává se 30 ml vody na 1 kg váhy (na 70 kg je to tedy 2,1 l na den). Pokud ovšem sportujeme, potřebujeme tekutin více.

Ztráta vody:
- vyměšováním – 1-1,5 l
- dýcháním – 0,4 l
- pocením – 0,5 – 2l
- odpařováním – 0,5 – 0,8l

Voda přeci jen tvoří 60 – 70 % těla a na to není radno zapomínat :)

1 komentář:

  1. Lahev používám denně v práci a je naprosto skvělá, nápis je netknutý (čehož jsem se obávala, naštěstí zbytečně). Této volby rozhodně nelituji a doporučuji :)

    OdpovědětVymazat