sobota 28. června 2014

Šeková knížka - Yves Rocher

Blíží se červenec a s ním i nová šeková knížka Yves Rocher. Jako každý rok je plná skvělých nabídek, takže kdo máte rád tuto značku vyražte do prodejny, bude to stát za to ;)


Já se zastavím určitě pro úžasné přírodní šampony, které teď v akci koupím jen za 139Kč - 2 ks :) Ale najdete tu i slevičky na líčení, sprchové gely, pleťové i tělové přípravky. Za využití 4 šeků dokonce dostanete dvojdílné, modro-bílé tankiny zdarma.

A kdo ještě nemáte kartičku YR, doporučuji se zaregistrovat, k narozeninám dostanete dáreček a navíc i slevičku na nákup (slevy chodí celoročně a akce na dárek k nákupu jsou časté, mě v poslední době sice zaujal jen plyšový medvídek, ale nabídky jsou to vždy zajímavé).

Doufám, že vám tato tinformace pomůže ušetřit nejakou tu korunku při nákupu :)


1 komentář:

  1. Ahoj, jestli stále hledáš nějakou tu stránku na slevy, tak ti rozhodně mohu doporučit třeba tuto , díky které se mi podařilo už našetřit nemálo peněz a ráda se o to s někým podělím dalším :) V čem ta stránka spočívá je to, že jsou tam prostě všechny letáky, které můžeš sehnat čištěně, ale v online podobě :D

    OdpovědětVymazat